Teraz jest 11 wrz 2025, 07:27

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4678 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 335  Następna strona
Pośmiejmy się 
Autor Treść postu
Zawodowiec

REJESTRACJA10 lis 2006, 07:34

POSTY        3465

Czytajcie najnowszy numer "COSMOPOLITAN" - a w nim m.in.:

- jak szybko poprawić humor swojemu szefowi,
- jak pewnie kroczyć ścieżką awansu,
- jak być najlepszą pracownicą, niewiele robiąc,

oraz pozostałe sekrety oralnego seksu.

:rotfl:  :brawa:

Mąż siedzi przy komputerze, za jego plecami żona.
- No kurcze weź, puść mnie na chwilę! Teraz ja sobie posurfuję po internecie...
Mąż:
- No k...a mać!!!! Czy ja Ci wyrywam gąbkę z ręki jak zmywasz naczynia??!!

Ostatnio edytowano 27 lip 2008, 10:35 przez kominiarz, łącznie edytowano 1 raz

27 lip 2008, 10:35
Fachowiec

REJESTRACJA22 paź 2006, 19:39

POSTY        1834
Panowie w czerni znów namieszali na meczu. Co na to PZPN?
<a href="http://www.zczuba.tv/zczubatv/1,89849,5299148,Szokujacy_chinski_film.html" target="_blank">http://www.zczuba.tv/zczubatv/1,89849,5299...inski_film.html</a>

<a href="http://www.zczuba.tv/zczubatv/1,89849,5422672,Najgorszy_samoboj_w_historii_.html" target="_blank">http://www.zczuba.tv/zczubatv/1,89849,5422..._historii_.html</a>

<a href="http://www.zczuba.tv/zczubatv/1,89849,5428720,Zonglerka_palcami_u_rak.html" target="_blank">http://www.zczuba.tv/zczubatv/1,89849,5428...cami_u_rak.html</a>

Ostatnio edytowano 30 lip 2008, 22:12 przez Drago, łącznie edytowano 1 raz

30 lip 2008, 22:00
Fachowiec

POSTY        1834
Brytyjska rodzina wpadła w furię, kiedy po przyjeździe do Grecji dowiedziała się, że tylko niemieckie dzieci mogą korzystać z hotelowego placu zabaw i klimatyzowanych toalet.

Mike i Amanda Barber zabrali czwórkę dzieci na wakacje marzeń. Resort Meltemi Village na Krecie skusił ich dużą ilością atrakcji dla najmłodszych. Na miejscu okazało się, że tylko niemieckie dzieci mogą korzystać z klimatyzowanego Klubu Dziecięcego, ogrodzonego nowoczesnego placu zabaw i toalet w pobliżu.

Jedna z córek państwa Barber usłyszała od obsługi, że "tylko niemieckie dzieci mogą huśtać się na huśtawkach". Brytyjczycy, którzy wydali 2.600 funtów na wakacje twierdzą, że organizator wycieczki - Thomas Cook - zrujnował ich wypoczynek. Dlatego oskarżyli firmę o dyskryminację i zażądali zwrotu kosztów, które musieli ponieść, żeby zapełnić dzieciom wolny czas. Otrzymali 350 funtów rekompensaty, ale złych wspomnień nic im nie zatrze.

- W ośrodku zdominowanym przez Niemców byliśmy traktowani jak obywatele drugiej kategorii - powiedziała Amanda Daily Mail. - Dzieci nie mogły nawet korzystać z basenowych desek do pływania. Powiedziano nam, żebyśmy kupili własne.

Thomas Cook - w odpowiedzi na skargę złożona przez Brytyjczyków - segregację uznał za naturalną, ponieważ "w hotelu przebywali głównie Niemcy". 350 funtów ma być gestem dobrej woli ze strony organizatora wyjazdu. Nic dziwnego, że Thomas Cook woli zażegnać konflikt w sposób polubowny. Zaledwie kilka tygodni temu sąd przyznał 750 funtów odszkodowania innemu Brytyjczykowi, który standard usług oferowanych przez firmę Thomson - organizatora wyjazdu na grecką wyspę Kos - uznał za nieadekwatny do obietnic przedstawionych w ulotce.

31 lip 2008, 19:54
Specjalista

REJESTRACJA21 paź 2006, 16:38

POSTY        808
Z forum ZZPEA  ( <a href="http://egzekucja.org.pl/component/option,com_smf/Itemid,61/topic,420.msg2804#new" target="_blank">http://egzekucja.org.pl/component/option,c...420.msg2804#new</a> )

Legal expert - szeryf - poborca Paweł:

<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Nie mogę się powoływać bo jestem tylko poborcą, ale lubię znać prawo, którego jestem przedstawicielem.<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

31 lip 2008, 21:27
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
Lubię sobie poczytać różne fora i od czasu do czasu podyskutować na nich.
Ostatnio na
<a href="http://film.onet.pl/seriale/1,4,8,46331100,125539846,5366835,0,forum.htm" target="_blank">http://film.onet.pl/seriale/1,4,8,46331100...835,0,forum.htm</a>
była informacja, że Cichopek i Hakiel planują slub.
I co na to internauci?

Wzruszyla się:) Toż tacy mlodzi, para jak malowana! Ja z Jeremiaszkiem też po bożemu ślubowala, to niech tam i oni tej słodyczy poprobują, Bożesztymój!
Na te okoliczność ja już pielmieni nalepiła, a i czaju swieżego zaraz naparzę!

~ciocia Stasia

Znowu Ciotka obcym pierogi lepi, zamiast o rodzinie pomyśleć!!
~Monika

Toż i dla Moniczki zostanie, Kasieńka ze dwa zje, bo chudzieńka, Marcinek ze dwanaście, dla gości nie zbraknie, a co tam zostanie, to się dla Monisi podgrzje! Jeremiaszek już na pielmieni patrzeć nie chce!
~ciocia Stasia

A ja bym swojego Ryśka na żadnego Hakiela nie zamieniła, on to dopiero jest facet z ikrą:))) ALEŻ RYYYYYŚKUUUU!!!!!

~Grażynka

I ja Grażynko, też bym Cię w życiu na Hakiela nie zamienił! Aj spik inglisz wery gut.
~Rysiek

Ależ Ryyyśkuuu:))) Kogut z Ciebie, że nie wiem! Dzieci, idźcie umyć rączki!!
~Grażynka

02 sie 2008, 11:12
Specjalista

REJESTRACJA21 paź 2006, 16:38

POSTY        808
Z forum skarbowców (http://www.skarbowcy.pl/mkportal/forum/ ... entry32943 )

Przemyślenia Pinero:

<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->U mnie sporo osób czyta. Wiem, bo czasami komentują to co przeczytali…

Nikt już nie ma złudzeń, że dopóki to się jakoś kręci to nikt nic nie zrobi…
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

03 sie 2008, 12:36
Zawodowiec

REJESTRACJA10 lis 2006, 07:34

POSTY        3465

Z forum skarbowców (http://www.skarbowcy.pl/mkportal/forum/ ... entry32943 )

Przemyślenia Pinero:
<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->U mnie sporo osób czyta. Wiem, bo czasami komentują to co przeczytali…
Nikt już nie ma złudzeń, że dopóki to się jakoś kręci to nikt nic nie zrobi…

Chętnie pośmiałbym się tyko nie wiem z czego :(
Chyba że z przemyśleń Zielonki :lol:

03 sie 2008, 13:32
Fachowiec

POSTY        1834

Służę uprzejmie:

Najnowszy pomysł komisji posła Palikota - tak zwane "milczące decyzje" organów podatkowych.

04 sie 2008, 15:52
Fachowiec

REJESTRACJA23 paź 2006, 03:51

POSTY        2661

LOKALIZACJAmordor

<!--quoteo(post=32949:date=03. 08. 2008 g. 13:32:name=kominiarz)--><div class='quotetop'>(kominiarz @ 03. 08. 2008 g. 13:32) [snapback]32949[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->

Służę uprzejmie:

Najnowszy pomysł komisji posła Palikota - tak zwane "milczące decyzje" organów podatkowych.

Wolałbym chyba jednak "milczącego Palik(n)ota"...

04 sie 2008, 18:42
Zawodowiec

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity

<!--quoteo(post=32983:date=04. 08. 2008 g. 17:52:name=Drago)--><div class='quotetop'>(Drago @ 04. 08. 2008 g. 17:52) [snapback]32983[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
<!--quoteo(post=32949:date=03. 08. 2008 g. 13:32:name=kominiarz)--><div class='quotetop'>(kominiarz @ 03. 08. 2008 g. 13:32) [snapback]32949[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->

Służę uprzejmie:

A ja jeszcze bardziej wolałbym milczącego Niesioła Pospolitego :D

04 sie 2008, 19:22
Fachowiec

POSTY        2661

LOKALIZACJAmordor

<!--quoteo(post=32990:date=04. 08. 2008 g. 20:42:name=elsinore)--><div class='quotetop'>(elsinore @ 04. 08. 2008 g. 20:42) [snapback]32990[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
<!--quoteo(post=32983:date=04. 08. 2008 g. 17:52:name=Drago)--><div class='quotetop'>(Drago @ 04. 08. 2008 g. 17:52) [snapback]32983[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->

Służę uprzejmie:

Ale to niestety gatunek chroniony... immunitetem :(

04 sie 2008, 19:55
Zawodowiec

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity

<!--quoteo(post=32994:date=04. 08. 2008 g. 21:22:name=Nadir)--><div class='quotetop'>(Nadir @ 04. 08. 2008 g. 21:22) [snapback]32994[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->

Ale to niestety gatunek chroniony... immunitetem :(
Ale jest i na to sposób!
... Niesiół pospolity rozmnaża się przez zapatrzenie, toteż rzecznik praw dziecka wspólnie z rzecznikiem praw obywatelskich oraz nadleśnictwem spalskim przygotowują petycję, w której domagają się dla zachowania równowagi w przyrodzie i uchronienia zwłaszcza młodych, dobrze się zapowiadających, polityków przed mimikrą uchwalenia ustawy zezwalającej na zakładanie wnyków na Niesioły przed budynkami telewizji. Schwytany osobnik ma być odstawiany do rezerwatu ścisłego na Wiejską i tam karmiony z ręki valium i prozakiem.
Ustawa nie ma jednak szans, bo jest sprzeczna z konstytucją, wolą ludu i umową koalicyjną.
Na razie nie ma więc innej ochrony przed Niesiołami jak wyłączenie telewizora...
:lol:

04 sie 2008, 20:04
Fachowiec

POSTY        2661

LOKALIZACJAmordor

[...]
Na razie nie ma więc innej ochrony przed Niesiołami jak wyłączenie telewizora...[/i] :lol:

No chyba z wyjątkiem TV TRWAM, gdzie Niesiół Pospolity w sposób naturalny nie występuje... ale z dwojga złego sam  q  r  w  a  nie wiem co gorsze...

Ostatnio edytowano 04 sie 2008, 20:55 przez elsinore, łącznie edytowano 1 raz

04 sie 2008, 20:55
Zaawansowany

REJESTRACJA03 kwi 2007, 17:01

POSTY        31

LOKALIZACJAŚRODKOWA POLSKA
Pewnego dnia, podczas pracy nad brzegiem rzeki drwalowi wypadła siekiera i wpadła do wody. Drwal usiadł i zaczął płakać.
Nagle objawił mu się Bóg i zapytał:
- Dlaczego płaczesz?
Drwal odpowiedział, że siekiera mu wpadła do wody.
Bóg zstąpił na ziemię, wszedł do wody i po chwili wyłonił się ze złotą siekierą.
- To Twoja siekiera? - zapytał
- Nie - odpowiedział drwal.
Bóg ponownie się zanurzył i po chwili trzymał srebrną siekierę,
pytając drwala czy to jego.
- Ta również nie jest moja - odparł drwal.
Bóg po raz trzeci się zanurzył i wyjął z wody żelazną siekierę.
- A może ta?
- Tak, to moja siekiera - ucieszył się drwal.
Bóg był zadowolony, że taki uczciwy człowiek chodzi po ziemi i w nagrodę podarował mu wszystkie trzy siekiery. Drwal wrócił do domu szczęśliwy.
Innego dnia drwal spacerował nad brzegiem tej samej rzeki wraz z żoną. Nagle żona potknęła się i wpadła do wody. Drwal usiadł na brzegu rzeki i zaczął płakać. Ponownie objawił mu się Bóg i zapytał:
- Dlaczego płaczesz?
Drwal odpowiedział, że żona mu wpadła do wody.
Bóg jeszcze raz zstąpił na ziemię, wszedł do wody i po chwili wyłonił się wraz z Jennifer Lopez.
- To Twoja żona? - zapytał
- Tak - odparł drwal
Bóg się na poważnie zdenerwował:
- Ty kłamco! To nie jest prawda! To nie jest Twoja żona!
Drwal odparł:
- Boże wybacz mi, to nieporozumienie. Widzisz, jeśli powiedziałbym 'nie' Jennifer Lopez, wróciłbyś i wyszedł z Cameron Diaz, i jeśli znowu powiedziałbym 'nie', poszedłbyś trzeci raz i wrócił z moją żoną, której powiedziałbym 'tak', a wtedy otrzymałbym wszystkie trzy.. Ale Panie, jestem tylko biednym drwalem, nie dałbym rady dbać o trzy żony, dlatego właśnie powiedziałem 'tak' za pierwszym razem.

Jaki z tego morał?

Ano morał z tego taki, że jeśli już mężczyzna kłamie, to zawsze w pożytecznym i szczytnym celu. :)

06 sie 2008, 19:43
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 4678 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 335  Następna strona