Już powinno być OK. Zmieniłem prawa dostępu. Generalnie czytać mogą wszyscy.
____________________________________ Mów otwarcie i otwarcie działaj, gdy w kraju dobre panują rządy.Otwarcie działaj, lecz mów ostrożnie, gdy rządy są złe...
Ostatnio edytowano 29 paź 2006, 11:31 przez inspektor, łącznie edytowano 1 raz
29 paź 2006, 11:29
Faktycznie już wchodzi bez problemu. :brawa:
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
29 paź 2006, 12:09
Wątpliwość moją budzi czas postowania - w związku ze zmianą czasu - czy aby wszystko jest OK czy też postujemy ze starym (letnim) czasem ?
____________________________________ always look on the bright side of life
29 paź 2006, 22:06
elsinore
Wątpliwość moją budzi czas postowania - w związku ze zmianą czasu - czy aby wszystko jest OK czy też postujemy ze starym (letnim) czasem ?
Prawie, jest tylko mała róznica, piszesz o 23.06, a czytamy Cię o 22.06. Reszta jest ok.
____________________________________ Poborco, nie pytaj co Z Z P E A może zrobić dla Ciebie ? zapytaj, co TY możesz zrobić aby ON tego nie zrobił!
29 paź 2006, 22:13
Czasy będą do poprawki, ale czekam na nową wersję forum (kwestia 2 miesięcy). Wtedy będzie sens grzebać w plikach.
____________________________________ Mów otwarcie i otwarcie działaj, gdy w kraju dobre panują rządy.Otwarcie działaj, lecz mów ostrożnie, gdy rządy są złe...
Ostatnio edytowano 29 paź 2006, 22:18 przez inspektor, łącznie edytowano 1 raz
29 paź 2006, 22:17
Hm... a jak popatrzysz na stronę główną to w tej chwili piszę jutro. Pozdro.
____________________________________ always look on the bright side of life
Ostatnio edytowano 30 paź 2006, 00:07 przez elsinore, łącznie edytowano 1 raz
29 paź 2006, 22:21
Zauważyłam, że chcę coś zmienić w poście ale mogę to zrobić tylko w ostatnim, ponieważ tylko przy nim jest opcja: edytuj, dlaczego?
30 paź 2006, 19:23
Poczytaj w regulaminie i w pomocy...
30 paź 2006, 19:25
Już mi się podoba nowe forum. Jednak do wszystkiego można się przyzwyczaić. W pierwszym odruchu oceniłem je na :dupa: Teraz jestem zdecydowanie wyżej. Trochę jest zamieszania związanego z czasem postowania oraz nie widać obecnie zalogowanych użytkowników. Poza tym tak trzymać.
30 paź 2006, 21:40
Parę dni już forum użytkuję i większych problemów nie ma, wszystko zatem się udało. Gratulacje. INSPEKTOR bez brody też chyba lepiej wygląda . Pozdrawiam wszystkich.
31 paź 2006, 09:20
Ja proponuję, aby regulamin forum poprzedzić preambułą :rolleyes: (albo coś w tym stylu), zawierającą ogólną informację, czemu to forum ma służyć: czy swobodnej wymianie poglądów i doświadczeń pracowników fiskusa – i nie tylko, czy też jakimś innym celom. Mój postulat jest związany z tym, że nie wiem, o czym mogę pisać, a o czym nie i kiedy mój post jest na temat, a kiedy nie jest (i zostanie usunięty), biorąc pod uwagę, że niektóre tematy nie mają wyraźnie określonych granic.
ps. Mam nadzieję, że ten post umieściłem we właściwym temacie? :unsure:
Ostatnio edytowano 07 lis 2006, 07:25 przez zoltar7, łącznie edytowano 1 raz
07 lis 2006, 01:41
Mam pytanie - a w zasadzie i podatnicy: kiedy w końcu ta strona internetowa będzie "w przebudowie". Nawet jeszcze nie zbudowali a już w przebudowie. To chyba jakaś paranoja - to tak, jakby otworzyć urząd i nie przyjmować korespondencji. <_<
Ostatnio edytowano 07 lis 2006, 21:41 przez renia, łącznie edytowano 1 raz
07 lis 2006, 20:37
Nie tyle uwaga do forum ile zapytanie do Inspektora. Jeszcze nie tak dawno na tym forum byłeś użytkownikiem numer 1. Aktualnie widzę nr 5. Oddałeś palmę pierwszeństwa Zycie?
17 lis 2006, 23:26
To i tak dobrze, że załapałem się na 5 miejscu. Skrypt forum pewnego dnia wywalił mnie z listy użytkowników w ogóle. Wolałem nie ryzykować i założyłem sobie konto z dalszym numerem. Zresztą numer 1 dla MF oznaczać mógłby pewnie, w razie pokazowego procesu za przeciwstawianie się "żelaznej" Zycie, od razu "czapę".
Ostatnio edytowano 18 lis 2006, 12:36 przez inspektor, łącznie edytowano 1 raz