Teraz jest 04 wrz 2025, 09:24

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
1% podatku 
Autor Treść postu
Amator

REJESTRACJA21 sty 2010, 15:12

POSTY        20
Post 1% podatku
Proszę o przekazywanie 1% dla mojej córci.
Niecały rok temu zawitał do nas autyzm i zabrał nam naszą kochaną radosną Gabrysie.
Po ponad pół roku terapii Gabrysia dobrze rokuje i ma szanse
Niestety nasze możliwości finansowe są dość ograniczone a sami też nie jesteśmy w stanie zrobić wszystkiego co specjaliści.
Wpisz w PIT FUNDACJA JAŚ I MAŁGOSIA oraz KRS 0000127075
W rubryce CEL SZCZEGÓŁOWY wpisz #58 Gabriela Wrońska

http://www.1000dzieci.pl/58-gabriela-wronska

02 lut 2012, 00:37
Nowicjusz

REJESTRACJA02 lip 2009, 21:05

POSTY        2
Post 1% podatku
Witam

Jestem skarbowcem już od 11 lat. Przepraszam, że w taki sposób do Was piszę, ale proszę WAS wszystkich o pomoc dla najmłodszego członka mojej rodziny - Marcinka

Zwracam się z gorącą prośbą o wyrażenie w swoim rozliczeniu podatkowym (PIT) woli przekazania 1% od podatku dla Marcinka chorego na mukowiscydozę. Wystarczy wpisać nr KRS 0000097900 oraz dopisek: cel szczegółowy 1%- Marcin Gurczyński

Szczegóły o chorobie Marcina na stronie http://marcingurczynski.nstrefa.pl/

Dziękuję z całego serca prosząc jednocześnie o przekazanie tej informacji do jak największej liczby osób.

Serdecznie pozdrawiam

03 lut 2012, 23:43
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA18 maja 2009, 08:24

POSTY        4
Post 1% podatku dla Beaty Kozłowskiej
Apel ze strony WHTAX: "Zwracamy się do wszystkich Państwa o gest dobrej woli na rzecz naszej Koleżanki Beaty Kozłowskiej - pracownicy Ministerstwa Finansów, która zmaga się z postępującą, wyniszczającą chorobą - stwardnieniem rozsianym.
Beatę wielu z Państwa zna jako osobę aktywnie działającą na rzecz doskonalenia aplikacji Rachunkowość Podatkowa i realizowanej sprawozdawczości."
Dane w załączniku.

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

14 lut 2012, 08:48
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA23 paź 2006, 09:53

POSTY        18

LOKALIZACJAdolnośląskie
Post 1 PROCENT DLA POTRZEBUJĄCYCH
O ile to możliwe proszę o pomoc dla niespełna rocznej Karolinki, która urodziła się z rakiem w oczku.

14 lut 2012, 08:57
Fachowiec
Własny awatar

REJESTRACJA20 paź 2006, 18:38

POSTY        1181
Post Re: 1% podatku
Załącznik:
DSCN3562.JPG

Mam na imię Izabella, mam 14 lat.
Mieszkam w Gorzowie Wlkp. We wrześniu 2011 r. zdiagnozowano u mnie nowotwór złośliwy. Obecnie jestem pod stałą opieką medyczną Kliniki Pediatrii, Hematologii i Onkologii Dziecięcej w Szczecinie.

Twój 1% podatku to dla mnie kolejna szansa na zrealizowanie moich marzeń i możliwość kontynuacji leczenia.
To tak niewiele, a zarazem ogromny dar, jaki możesz mi ofiarować.

W imieniu swoim i moich najbliższych serdecznie dziękuję.
Izabella Eltmann

Nr KRS: 0000120305
w pozycji "Informacje uzupełniające" w PIT należy wyraźnie wpisać "Izabella Eltmann".

Jeśli ktoś chciałby dodatkowo wesprzeć nasze działania:
PeKaO S.A. I/O Szczecin nr konta 25 1240 3927 1111 0000 4100 0269 z dopiskiem "Izabella Eltmann".

http://www.stowarzyszenierodzicow.pl

20 mar 2012, 23:04
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 5 ]