Czy ktoś nie chciałby przejąć ode mnie całkiem ładnej i sporej już yukki? Gibka, ale rozłożysta, metr pięćdziesiąt (bez kapelusza). U mnie niestety zaczyna brakować miejsca.
13 lut 2010, 10:29
Yukka - kto chce za darmo?
... ale w opisie napisane jest "trochę mniej związane ze skarbowcami".... Jeśli kogoś uraziłam to serdecznie przepraszam i proszę potraktować ten temat jako niebyły.
13 lut 2010, 11:08
NewLunatiq
mam nadzieję, że administrator jest tego samego zdania, ŻE TO FORUM nie jest przeznaczone na takie tematy!!!!
mam nadzieję, że się mylisz, a jakie tematy uznajesz za "słuszne" w dziale HIDE PARK
13 lut 2010, 12:10
NewLunatiq
mam nadzieję, że administrator jest tego samego zdania, ŻE TO FORUM nie jest przeznaczone na takie tematy!!!!
Milczenie jest czasem złotem
13 lut 2010, 12:12
Według mnie i forum i miejsce właściwe na takie pytanie.
____________________________________ "Moja jest racja, i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!" - "Dzień Świra"
13 lut 2010, 12:15
Hide park kojarzy się z drzewami, więc jest w nim miejsce na yukke. Poza tym własnie w hide parku można bez baw wyrażać swoje poglądy i mówić co się chce. Za niekonwencjonalne podejście do tematu
____________________________________ Polak ,katolik,hetero,szczęśliwy.Wszystkie błędy stylistyczne i ortograficzne są zamierzone jakiekolwiek powielanie ich i rozpowszechnianie bez zgody jest zabronione! טדאוש
13 lut 2010, 15:13
espina
:( ... ale w opisie napisane jest "trochę mniej związane ze skarbowcami".... Jeśli kogoś uraziłam to serdecznie przepraszam i proszę potraktować ten temat jako niebyły.
zamiast przepraszać i się smucić powinnaś na mnie najechać jak Ci poprzedni. No jasne że temat jest właściwy. Nie zwróciłem uwagi gdzie go umieściłaś. Przepraszam. Niestety swojej poprzedniej wypowiedzi nie mogę wykasować - a szkoda
13 lut 2010, 16:03
daj spokój... każdemu się zdarza. tym bardziej jak widzi te same osoby w różnych miejscach na forum poza tym, miło, że się odezwałeś i... może w ramach rekompensaty pomyślisz o zaopiekowaniu się moją yukką?
13 lut 2010, 17:20
espina
daj spokój... każdemu się zdarza. tym bardziej jak widzi te same osoby w różnych miejscach na forum poza tym, miło, że się odezwałeś i... może w ramach rekompensaty pomyślisz o zaopiekowaniu się moją yukką?
a czy ja mógłbym zaopiekować sie Twoją... yukką?
____________________________________ Videtur et hoc mihi Platforninem non debere esse Poza tym uważam że Platformę należy zniszczyć /Katon starszy/
13 lut 2010, 17:53
Badman
espina
a czy ja mógłbym zaopiekować sie Twoją... yukką?
No, zwłaszcza, że jest gibka, rozłożysta, no i ma metr pięćdziesiąt. I zrobiło się miło.