Teraz jest 01 wrz 2025, 12:10

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2579 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 181, 182, 183, 184, 185
Rząd PO - zobowiązania i ich realizacja 
Autor Treść postu
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA14 paź 2016, 10:48

POSTY        133
Post Re: Rząd PO - zobowiązania i ich realizacja
A potem Sasin zaorał Mazurka.
Skarbowcy są zaorywani od kilku lat a zwłaszcza w tym roku.
Ilu skarbowców z forum jest naprawdę skarbowcami tj. pracuje w skarbowości?
Kiedy w końcu przestaniemy dawać sobie wmawiać, że czarne jest czarne a białe jest białe?

04 wrz 2020, 07:14
Znawca

REJESTRACJA02 lut 2007, 14:02

POSTY        145
Jeśli ktoś nie wie, ma wątpliwości jak będą wyglądały najbliższe lata w Polsce, jak kraj będzie rządzony, to proponuję lekturę tego wątku od początku do końca. Co oni obiecywali, jak miało być a jak było. Większość rzeczy pamiętałem ale o niektórych przyznam że zapomniałem, mimo że żywo śledziłem to wszystko na bieżąco.  
Plus dla przypomnienia parę wątków dotyczących promila, Kabaty-Żbik też ze skarbowców, co by wszyscy wiedzieli czego się spodziewać w KAS. Przecież ludzie promila są na górze.

14 cze 2024, 11:28
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA01 wrz 2010, 07:03

POSTY        65
Już od 7 lat nie pracuje w Skarbowości, (teraz korpo gdzie pensja nieporównywalnie większa) ale czasami z sentymentu przeglądam forum, widziałem ile było hejtu na PIS to teraz macie, podejrzewam że jak wam Tusk da te 4% to i tak dobrze, bo jak nas UE wrzuci do worka z nadmiernym deficytem to w następnych latach g...no zobaczycie a nie podwyżki. Tusk i jego banda już pokazali rządzenie, pamiętam jak mrozili wynagrodzenia. Cześć ludzi ma amnezje, i nabrała się na kłamstwa tego łgarza. A w styczniu 20% dali bo wybory były, i zrobili igrzyska z Komisjami Sejmowymi z których nic nie wyniknie.
Przykład: przed Wyborami Obajtka na przesłuchanie w piątek policja miała doprowadzać, cały aparat państwa postawiony na nogi żeby go znaleźć, a po wyborach w Poniedziałek, Szczerba wychodzi i mówi że w sumie to już go nie będą wzywać bo nie ma takiej potrzeby :)

P.S. Chociaż z drugiej strony dzięki poprzednim rządom Tuska, tak mi obrzydził karierę w Skarbowości że uciekłem z stamtąd więc może płowieniem mu być wdzięczny.

18 cze 2024, 08:42
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 2579 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 181, 182, 183, 184, 185