A są takie US albo IS gdzie dają wodę do picia, która nie znajduje się w kranie???
Owszem, w Łodzi. Ale klimy nie mamy, też się dusimy.
Ostatnio edytowano 19 lip 2007, 08:57 przez Bartex, łącznie edytowano 1 raz
17 lip 2007, 09:20
U nas codziennie woda mineralna - do wyboru gazowana lub nie. Klimy też nie mamy (nawet wentylatorów!).
Ostatnio edytowano 19 lip 2007, 08:57 przez Arnold, łącznie edytowano 1 raz
17 lip 2007, 13:53
praktyk1945
Pinero! A ten "kolega" to mieszkaniec "Czarnej Afryki", czy odlew z brązu? Sprawdzałaś w czasie przerwy śniadaniowej? I jak było? Tak , czy tak ?
Praktyk, co ci będę mówić... Takie są owoce przerwy śniadaniowej. Sam oceń.
____________________________________ Służ panu wiernie, on ci za to pierdnie.
Ostatnio edytowano 19 lip 2007, 09:00 przez Pinero, łącznie edytowano 1 raz
17 lip 2007, 15:32
O! Pinero! :nonono: Ale on już jest duży? I jest taki czekoladowy i to w całości. A mówią, że od czarnego tatki i od białej matki, będą dziatki w kratki. A gdzie się podziały u niego te kratki? Jakie plany na przyszłość? Ucieczka do Afryki z tatkiem przed reformą KAS, :za2: czy pozostanie w Polsce bez tatki. Może tatko też pozostanie razem z Tobą i tym dziatkiem bez kratki? Pytanie: macie chyba szefową - NUS-kę, bo NUS zrobiłby to po męsku :sex: - w kolorze białym.
Ostatnio edytowano 19 lip 2007, 09:01 przez praktyk1945, łącznie edytowano 1 raz
17 lip 2007, 16:46
praktyk1945
Ale on już jest duży?
Macie chyba szefową - NUS-kę, bo NUS zrobiłby to po męsku :sex: - w kolorze białym.
Praktyk, duży, bo młotem pneumatycznym zegarka nie zrobisz.
A mój NUS jest taki jak ty. Lubi sobie pogadać... :zeby:
____________________________________ Służ panu wiernie, on ci za to pierdnie.
Ostatnio edytowano 19 lip 2007, 09:02 przez Pinero, łącznie edytowano 1 raz
17 lip 2007, 17:09
U nas nie dają wody ani nawet wiatraków.
____________________________________ <!--sizeo:3--><span style="font-size:12pt;line-height:100%"><!--/sizeo-->The grass is always greener on the other side of the fence<!--sizec--></span><!--/sizec-->
18 lip 2007, 09:04
unlawful
Gmach duży, korytarzy mnóstwo, to i przeciągi - naturalna wentylacja znana od egipskich czasów...
____________________________________ always look on the bright side of life
18 lip 2007, 09:08
elsinore
Gmach duży, korytarzy mnóstwo, to i przeciągi - naturalna wentylacja znana od egipskich czasów...
A to sprytek - szkoda jednak, że w rzeczywistości jest trochę inaczej a przynajmniej w moim pokoju.
____________________________________ <!--sizeo:3--><span style="font-size:12pt;line-height:100%"><!--/sizeo-->The grass is always greener on the other side of the fence<!--sizec--></span><!--/sizec-->
Ostatnio edytowano 19 lip 2007, 09:03 przez unlawful, łącznie edytowano 1 raz
18 lip 2007, 10:36
Drago
W każdym US co najmniej jeden, z własną sekretarką.
A nasze koleżanki to co? Proponuję dołączyć też sekretarza. To koleżanki nie będą miały do nas pretensji.
unlawful
Ale Ty jesteś wygodny i... zapominalski. Kup sobie sam! Zapomiałeś, że realizujemy hasło "tanie państwo"?! :nonono:
unlawful
A to sprytek - szkoda jednak, że w rzeczywistości jest trochę inaczej a przynajmniej w moim pokoju.
Może u Ciebie. Ale u innych np. w gabinecie jednego podsekretarza, to panują też chyba... egipskie ciemności (tego od Kas-y). :angry:
Ostatnio edytowano 19 lip 2007, 09:06 przez praktyk1945, łącznie edytowano 1 raz
18 lip 2007, 16:06
Dzisiaj jest rekord pośród rekordów na Podkarpaciu. U mnie jest woda owszem mineralna, są żaluzje (wszystko zgodnie z KP), wiatrak jest gdy sobie go kupisz. Poza tym jest okrutnie gorąco. Coś ca 35 gradusów w pokoju, czyli w cieniu. Piję zieloną herbatę z cytryną i miodem albo bez. Nie pamiętam co dzisiaj robiłem. Ktoś kupił lody - to pamiętam. Ale zaczyna się weeekekekekend. :brawa: :piwo: :wub: Wstaję, spodnie mi się lepią do.... (4x.) oraz do (2x.) i do i życzę Wam super weekekenduuuuu. Ja pewnie zrobię wypad na Słowację, najtańszy alkohol, dobre towarzystwo i mili ludzie, pogodne te Pepiki. Pozdrawiam. Dalej nie mogę bo palce mi się lepią do klawiatury, kończy się kicha...
Ostatnio edytowano 24 lip 2007, 07:21 przez Fugazi, łącznie edytowano 1 raz
20 lip 2007, 14:19
praktyk1945
Może u Ciebie. Ale u innych np. w gabinecie jednego podsekretarza, to panują też chyba... egipskie ciemności (tego od Kas-y). :angry:
No cóż, za to info nie dam się pokroić bo nie jestem w temacie. Miłego weekendu.
Ostatnio edytowano 24 lip 2007, 07:33 przez unlawful, łącznie edytowano 1 raz
20 lip 2007, 14:47
abuk
A są takie US albo IS gdzie dają wodę do picia, która nie znajduje się w kranie???
Naczelnik US w Słupsku nie żałuje nam wody mineralnej - trzeba przyznać dba o pracowników. :brawa: