Teraz jest 05 wrz 2025, 17:36

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 28 ]  idź do strony:  1, 2  Następna strona
Wolne miejsca w autobusach wiozących na protest 
Autor Treść postu
Site Admin

REJESTRACJA09 maja 2006, 21:23

POSTY        2059

LOKALIZACJARada Krajowej Sekcji Administracji Skarbowej
<!--sizeo:4--><span style="font-size:14pt;line-height:100%"><!--/sizeo-->Małopolska<!--sizec--></span><!--/sizec-->

<!--sizeo:3--><span style="font-size:12pt;line-height:100%"><!--/sizeo-->W Urzędzie Skarbowym Kraków Stare - Miasto pok. 117 nr telefonu  012 29 38 117 są przyjmowane zgłoszenia do dnia 01.12.2006 r. chętnych pracowników na wyjazd do Warszawy na pikietę w dniu 12 grudnia 2006 roku. Udzielane są także wszelkie inne informacje związane z tym wyjazdem.<!--sizec--></span><!--/sizec-->

22 lis 2006, 10:21
Zobacz profil WWW
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA18 lis 2006, 22:41

POSTY        39
Czy z Wielkopolski ktoś szykuje się na wyjazd do Warszawy?

22 lis 2006, 12:24
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA22 lis 2006, 09:51

POSTY        19

LOKALIZACJAOpole

Jakieś autobusy? Czy transport zbiorowy?

Ostatnio edytowano 22 lis 2006, 13:45 przez protestujacy, łącznie edytowano 1 raz

22 lis 2006, 12:39
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA23 wrz 2006, 20:17

POSTY        178

LOKALIZACJAwielkopolska
Wielkopolska jedzie, będę wiedział coś więcej po 30-tym, bo jest w regionie spotkanie przewodniczących komisji zakładowych, bo z urzędu nie wiem, ilu będzie chętnych :brawa: :brawa: , ale jadę na pewno.

Ostatnio edytowano 22 lis 2006, 13:46 przez dziadek, łącznie edytowano 1 raz

22 lis 2006, 13:14
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA18 lis 2006, 22:41

POSTY        39
W moim urzędzie raczej nie ma pozytywnego nastawienia. Nie wiem, czy ktokolwiek w ogóle się wybiera do Warszawki - ale wiecie... podwyżki to by wszyscy chcieli. :):):)

Ostatnio edytowano 22 lis 2006, 23:48 przez elektrobody, łącznie edytowano 1 raz

22 lis 2006, 21:44
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA29 paź 2006, 18:12

POSTY        118
A u mnie związki ani nie oflagowały urzędu, ani nikt z kierownictwa związków ani członków nie wybiera się na pikietę. Gdy zapytałam, czy ktoś jedzie, to powiedziano mi, że nikt nie ma ochoty, a jak ktoś ma, to oni ułatwią. Ha! Jak są pieniądze do podziału, to są pierwsi do wichrzenia, jak trzeba walczyć w słusznej sprawie, to nikomu od nas nie jest po drodze.
Ale patrzę z zainteresowaniem na wolne miejsca w środkach transportu. Choć nie jestem członkiem związków, chętnie pojechałabym do Warszawy

Ostatnio edytowano 22 lis 2006, 23:50 przez Nipani, łącznie edytowano 1 raz

22 lis 2006, 22:39
Site Admin

POSTY        2059

Na przykład nie oflagowały urzędu związki zawodowe w I US Radom. Załodze gratulujemy związkowców!

Ostatnio edytowano 22 lis 2006, 22:44 przez inspektor, łącznie edytowano 1 raz

22 lis 2006, 22:42
Zobacz profil WWW
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA22 lis 2006, 09:51

POSTY        19

LOKALIZACJAOpole
Strach przed reakcją szefów. Dlatego niektórzy nawet się nie wypowiadają w tych tematach, żeby nie odkryto spisku przeciwko IS i MF.

Ostatnio edytowano 22 lis 2006, 23:50 przez protestujacy, łącznie edytowano 1 raz

22 lis 2006, 22:46
Specjalista

REJESTRACJA21 paź 2006, 16:38

POSTY        808
Też bym pojechał, lecz boję się, że rozpoznają mnie ci wszyscy, którym napsułem krwi na forum i zostanę zlinczowany. Ale może starczy mi odwagi, wezmę wolne za 11 listopada i dołączę do prawdziwych skarbowców. Co będzie to będzie…

Ostatnio edytowano 22 lis 2006, 23:51 przez zielonka, łącznie edytowano 1 raz

22 lis 2006, 23:13
Site Admin

POSTY        2059

Można dołączać się do zorganizowanych wyjazdów - miejsca na pewno się znajdą. Chętnych z Radomia i okolic proszę o kontakt.

Ostatnio edytowano 23 lis 2006, 07:29 przez inspektor, łącznie edytowano 1 raz

23 lis 2006, 05:55
Zobacz profil WWW
Fachowiec

REJESTRACJA23 paź 2006, 03:51

POSTY        2661

LOKALIZACJAmordor

Założę się, że na rozkaz Doorna lub innego członka PIS iora Policja dokładnie sprawdza to forum, a wszelkie informacje typu liczba autokarów, skąd, o której itp. zostaną wykorzystane do uniemożliwienia lub przynajmniej utrudnienia dotarcia protestujących do stolycy. Wszakże skarbowców (celników itd.) należy traktować jak kiboli (albo jeszcze gorzej). Metody działania władzi już wszyscy zdążyliśmy poznać.

To oczywiście mało prawdopodobne, traktować należy jako gdybanie w ramach czarnego scenariusza, ale...

Swego czasu autokary z górnikami jadącymi "na Warszawę" podlegały skrupulatnym rewizjom przez policję, co niewątpliwie miało nieco zdezorganizować ich protest.

Oby komuś teraz do łba nie strzeliło znów podobnie wywijać...
Nie ma dziś klimatu do żartów, ale może Zyta właśnie "w trosce o bezpieczeństwo" podróżujących poleci zaprzyjaźnionym służbom sprawdzanie stanu technicznego "wybranych" środków transportu...

23 lis 2006, 11:04
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA21 paź 2006, 15:23

POSTY        16
Co prawda ponad rok temu, po 26 latach pracy w skarbówce, odeszłam na drugą stronę barykady (a właściwie to zostałam zmuszona), to jednak sprawy skarbowców w dalszym ciągu leżą mi na sercu (sentyment?). Często więc odwiedzam stronę i kibicuję moim dawnym współpracownikom.
Niestety, jeżdżąc po Trójmieście zwróciłam uwagę, że prawie żaden urząd nie jest oflagowany. Tak jest w przypadku II US w Gdańsku, US Sopot, UKS a także I US w Gdyni.
Pozdrawiam i trzymam za Was kciuki (gdybym nadal pracowała w skarbówce z pewnością zjawiłabym się w Warszawie).

Ostatnio edytowano 23 lis 2006, 14:00 przez gaja71, łącznie edytowano 1 raz

23 lis 2006, 13:32
Site Admin

POSTY        2059

UKS na pewno oflagowany. Inne z wymienionych - nie wiem...

23 lis 2006, 14:53
Zobacz profil WWW
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 28 ]  idź do strony:  1, 2  Następna strona