O tym Konewce też słyszałem dobre opinie. Wygląda na to, że to w porządku człowiek i dobry gospodarz.
Ostatnio edytowano 11 sty 2010, 19:52 przez Nadir, łącznie edytowano 2 razy
poprawki gramatyczne
10 sty 2010, 17:50
Dyr. Henryk Świniarski
No tak, jasne, najlepsze było przed 2006. Wiadomo kto po kim i od kiedy. Dynastie nam królowały od wujcia szmaciaczka z pzpr. Tylko ten paskudny PIS narobił polityki (bo oczywiście wczesniej jej nie było) hihihihihhihi ( i się spier...liło) hę. Już nie wiadomo, kto po kim i od kiedy. Jasny gwint, odspawują stołki od d..py. Było cholera tak fajnie, stanowicho, pensyja, nienormowany czas nicnieroboty, narady, wódeczki, suwenirki, wow! A przeca mnie się k..wa nalezy już za 100000 zł na miesiąc i do końca żywota, a najlepiej 1 dzień dłużej na stolcu nus lub dus albo duks! A później mojej rodzinie do 1000000 pokolenia! no. Ale, nie, nie, nie TO SE PANY SKONCZYŁO. DO TA RŁO ?
Ostatnio edytowano 11 sty 2010, 19:51 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz
poprawki redakcyje
11 sty 2010, 14:19
Dyr. Henryk Świniarski
Ja też słyszałem, że doputy Konewka ucho nosi doputy mu się nie urwie.
11 sty 2010, 15:09
Dyr. Henryk Świniarski
Monitoring- trochę kultury i szacunku dla pozostałych użytkowników by nie zaszkodziło. A Ty, Apasko - nie obrażaj ludzi skoro nie wiesz kim jest ten pan -bo na pewno - biorąc pod uwagę jego wiek i drogę zawodową - nie miał nic wspólnego z tekstem Monitoringa, który nie bardzo chyba wiedział co pisał.
Ostatnio edytowano 11 sty 2010, 19:49 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz
poprawki redakcyje
11 sty 2010, 19:03
Dyr. Henryk Świniarski
Ależ namnożyło się wielbicieli obecnej skarbowej władzy, Pana Świniarskiego, Młodzikowskiego, szczególnie wielbicieli zarejestrowanych na forum w 2009 roku. Czyżby przypadek? Znamy te numery. Wszystkim wielbicielom wyżej wymienionych składam kondolencje i głębokie ubolewanie; przykre, że i na zdawało by się naszym forum, jest tyle manipulacji.
11 sty 2010, 23:13
Dyr. Henryk Świniarski
Josephe - czy to jakieś insynuacje? proszę jaśniej- bez podtekstów.
11 sty 2010, 23:25
Dyr. Henryk Świniarski
josephe
"...... szczególnie wielbicieli zarejestrowanych na forum w 2009 roku. Czyżby przypadek? Znamy te numery. Wszystkim wielbicielom wyżej wymienionych składam kondolencje i głębokie ubolewanie; przykre, że i na zdawało by się naszym forum, jest tyle manipulacji.
Wiesz, gdyby nie tyle banów w 2009 r. i ponowna rejestracja, uwierz mi Josephe tych "wielbicieli" byłoby mniej
12 sty 2010, 11:04
Dyr. Henryk Świniarski
josephe
Ależ namnożyło się wielbicieli obecnej skarbowej władzy, Pana Świniarskiego, Młodzikowskiego, szczególnie wielbicieli zarejestrowanych na forum w 2009 roku. Czyżby przypadek? Znamy te numery. Wszystkim wielbicielom wyżej wymienionych składam kondolencje i głębokie ubolewanie; przykre, że i na zdawało by się naszym forum, jest tyle manipulacji.
Tekst jak z Dzierżyńskiego - "znamy te numery" . Zapewne brak manipulacji miałby polegać na przedstawianiu jedynej słusznej idei
12 sty 2010, 20:49
Dyr. Henryk Świniarski
apasko
Ja też słyszałem, że doputy Konewka ucho nosi doputy mu się nie urwie.
i jest efekt: 3 etaty ... który us poza Zabrzem dostał etaty i ile ?
13 sty 2010, 10:06
Dyr. Henryk Świniarski
Otrzymanie przez US Zabrze 3 etatów wg moich infomacji jest wynikiem prac komisji weryfikującej obciążenie pracą urzędów, a działania o przyznanie dodatkowych etatów rozpoczął już M. Grabowski
13 sty 2010, 12:37
Dyr. Henryk Świniarski
To będzie teraz 4 zastępców u Andrzeja?
13 sty 2010, 20:43
Dyr. Henryk Świniarski
Bitnova
To będzie teraz 4 zastępców u Andrzeja?
+ Ojciec Dyrektor w roli wolontariusza
14 sty 2010, 10:40
Dyr. Henryk Świniarski
Odwiedza i wspiera Andrzeja radą! Dziękujemy mu za to.
14 sty 2010, 21:32
Dyr. Henryk Świniarski
Bitnova
Odwiedza i wspiera Andrzeja radą! Dziękujemy mu za to.
To Andrzej zrobi to samo co Ojciec Dyrektor życzę im powodzenia na nowej drodze