Trochę nie na temat ale mam pytanie, jak to działa w drugą stronę? Tj Wy robicie kontrole, z której wynika np ze 50 transakcji przedsiębiorca nie zaksięgował. Podatnik odwołuje się stwierdzając np, że 5 z tych transakcji zostało zaksięgowanych. Czy cała Wasza praca zostaje uznana jako "nierzetelna" ?
26 sty 2009, 13:57
mozeanglia
Trochę nie na temat ale mam pytanie, jak to działa w drugą stronę? Tj Wy robicie kontrole, z której wynika np ze 50 transakcji przedsiębiorca nie zaksięgował. Podatnik odwołuje się stwierdzając np, że 5 z tych transakcji zostało zaksięgowanych. Czy cała Wasza praca zostaje uznana jako "nierzetelna" ?
Znowu sobie jaja robisz ... :nonono:
26 sty 2009, 15:53
nie, pytam z ciekawości, google na ten temat milczy, na wszelkie hasła pojawiają się informacje na temat nierzetelności podatnika... Chciałem się po prostu douczyć jeśli to możliwe, jeśli nie - trudno.
26 sty 2009, 15:56
mozeanglia
Rzetelna. Bo sąd administracyjny stwierdził, że organ miał rację
____________________________________ "Demokracja to cztery wilki i owca głosujące o obiedzie" R.A.Heinlein
Ostatnio edytowano 26 sty 2009, 18:53 przez kominiarz, łącznie edytowano 1 raz
26 sty 2009, 18:53
mozeanglia
nie, pytam z ciekawości, google na ten temat milczy, na wszelkie hasła pojawiają się informacje na temat nierzetelności podatnika... Chciałem się po prostu douczyć jeśli to możliwe, jeśli nie - trudno.
Szukaj: "rażące naruszenie prawa" co do odpowiedzialności - zadzwoń do Szejnfelda.
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
26 sty 2009, 20:33
mozeanglia
samochód może mieć aż 3 koła, ale wg innych może mu brakować tylko jednego. Zależy od spojrzenia na problem . Sam sobie odpowiedz gdzie jest nierzetelność