Teraz jest 07 wrz 2025, 21:19

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 
Czy pracownik Urzędu Skarbowego może być Prezesem 
Autor Treść postu
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA23 lis 2006, 12:48

POSTY        20
Czy pracownik Urzędu Skarbowego może być Prezesem np. Zwiąku Wędkarskiego, Związku Działkowców itp.?
Nadmieniam, że funcja jest nie opłacana - bez jakiegokolwiek uposażenia - czasami trzeba dołożyć ze swoich.
Ale jak się lubi rybki i wędkę, powiew świeżego wiatru i falę, to i warto dołożyć.
Jako członkowie koła płacimy składki członkowskie na koło - ale nic z tego nie ma preses.
Czasami musi ktoś podjąć jakąś ważną decyzję - i właśnie wtedy prezes jest od tego.

Proszę o odpowiedź. Szykują się zmiany w kole, nie wiem, czy startować na prezesa?

Ostatnio edytowano 04 mar 2007, 22:07 przez paczka, łącznie edytowano 1 raz

02 mar 2007, 22:40
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA22 lis 2006, 09:51

POSTY        19

LOKALIZACJAOpole

<a href="http://www.skarbowcy.pl/mkportal/forum/index.php?showtopic=147" target="_blank">http://www.skarbowcy.pl/mkportal/forum/ind...p?showtopic=147</a>

A ja mam pytanie:
Czy pracownik US-u może być sołtysem?

Jest to funcja społeczna, chyba coś sołtysi otrzymują z gminy, jakieś 100 zł na m-c na bieżące potrzeby i pokrycie rozmów telefonicznych.

Ostatnio edytowano 04 mar 2007, 22:07 przez protestujacy, łącznie edytowano 1 raz

02 mar 2007, 22:45

REJESTRACJA21 paź 2006, 14:08

POSTY        541

LOKALIZACJAZewsząd
A Prezesem Zarządu Wspólnoty Mieszkaniowej?

Ostatnio edytowano 04 mar 2007, 22:07 przez zoltar7, łącznie edytowano 1 raz

02 mar 2007, 22:47

REJESTRACJA07 maja 2006, 11:23

POSTY        3506

LOKALIZACJAWielkopolska
Trochę znajdziecie też i tutaj, choć temat raczej w aspekcie dodatkowego zarobkowania.
<a href="http://www.skarbowcy.pl/mkportal/forum/index.php?showtopic=63" target="_blank">http://www.skarbowcy.pl/mkportal/forum/ind...hp?showtopic=63</a>

02 mar 2007, 22:49
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA26 paź 2006, 11:45

POSTY        52
A Prezesem Koła Pszczelarskiego? Też za friko.

Ostatnio edytowano 04 mar 2007, 22:08 przez gl35, łącznie edytowano 1 raz

04 mar 2007, 18:57

REJESTRACJA21 paź 2006, 14:08

POSTY        541

LOKALIZACJAZewsząd
A Prezesem PKN Orlen... E... hmm... chyba się zagolopowałem. :blink:

Ostatnio edytowano 04 mar 2007, 22:08 przez zoltar7, łącznie edytowano 1 raz

04 mar 2007, 19:13

REJESTRACJA15 lut 2007, 21:21

POSTY        51
Co Wy piszecie? Jakie dodatkowe zarobkowanie? Po co te odsyłacze do tematów nie mających związku z pytaniem? Przecież jasno napisał, że chce dowodzić łowcami ryb za friko. Moim zdaniem nie ma żadnych przeciwskazań, a nawet nie informowałbym swojego wodza o takim fakcie. Nie ma nic wspólnego z pracą, o zarobkowaniu nie ma mowy. Czysta postać hobby. W moim prywatnym czasie wara od tego innym. Chyba, że naruszam kodeks służby cywilnej..., ale w przypadku łowienia ryb trudno mi sobie to wyobrazić :):):).

Ostatnio edytowano 04 mar 2007, 22:23 przez koniu, łącznie edytowano 1 raz

04 mar 2007, 20:24
Fachowiec

REJESTRACJA16 maja 2006, 21:36

POSTY        2772

LOKALIZACJAz MEKKI

Co Wy piszecie? Jakie dodatkowe zarobkowanie? Po co te odsyłacze do tematów nie mających związku z pytaniem? Przecież jasno napisał, że chce dowodzić łowcami ryb za friko. Moim zdaniem nie ma żadnych przeciwskazań, a nawet nie informowałbym swojego wodza o takim fakcie. Nie ma nic wspólnego z pracą, o zarobkowaniu nie ma mowy. Czysta postać hobby. W moim prywatnym czasie wara od tego innym. Chyba, że naruszam kodeks służby cywilnej..., ale w przypadku łowienia ryb trudno mi sobie to wyobrazić :):):).

Chyba, że zaczniesz łowić GRUBE RYBY. :D

Ostatnio edytowano 04 mar 2007, 22:23 przez tranqilo, łącznie edytowano 1 raz

04 mar 2007, 20:39
Zaawansowany

REJESTRACJA23 paź 2006, 11:04

POSTY        53

A jeżeli będzie sprzedawał złowione ryby, to co?  :)

06 mar 2007, 08:29
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 9 ]